Από τη βιοτεχνία μας, στην πόρτα σας!

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της βιοτεχνίας μας. Aπό εδώ μπορείτε να παραγγείλετε online πολλά από τα εκλεκτά μας προϊόντα!

 

 

 

 

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για το πως μπορείτε να εκτελέσετε εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σας!

  • Τα προϊόντα μας προσφέρονται σε σετ των 6 και των 12 τεμαχίων.
  • Μπορείτε να επιλέξετε κάποιoν έτοιμο συνδυασμό γεύσεων, ή να φτιάξετε τον δικό σας!
  • Οι τιμές είναι τελικές, δηλαδή εκτός από την αξία των προϊόντων, περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23% και μεταφορικά έξοδα!
  • Παράδοση στην πόρτα σας, εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών από την εξόφληση.
  • Η αποστολή των δεμάτων γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier.

Online αγορές, με απλά βήματα!

Επιλέγετε το/τα σετ προϊόντων που επιθυμείτε με την προσθήκη στο καλάθι. To καλάθι εμφανίζεται στα αριστερά της οθόνης. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές, επιλέγετε έλεγχος παραγγελίας, και εμφανίζεται η συνολική αξία των προϊόντων.

 

Εάν έχετε επιλέξει να φτιάξετε δικό σας συνδυασμό γεύσεων, μην παραλείψετε να γράψετε τις γεύσεις και σε παρένθεση τα τεμάχια, στο πεδίο "Σημειώσεις γι' αυτήν την παραγγελία" (Notes about this order).
 
Επιλέγετε επόμενο βήμα (Next Step) και μεταφέρεστε στο επόμενο βήμα όπου επιλέγετε μέθοδο πληρωμής:

 

 

(1) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Payment in Advance). 

(2) Αντικαταβολή (Collect on Delivery).

 

  1. Σε περίπτωση που επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, (Payment in Advance) προχωράτε στo επόμενo βήμα, δίνετε τα στοιχεία σας και με την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, σας αποστέλλονται οι αριθμοί των τραπεζικών λογαριασμών μας. Όταν καταθέσετε το αντίτιμο, μας ειδοποιείτε και ξεκινά η προετοιμασία της παραγγελίας σας.
  2. Σε περίπτωση που επιλέξετε την αντικαταβολή (Collect on Delivery), υπάρχει πρόσθετη χρέωση 2,00 EUR / παραγγελία. Το τελικό αντίτιμο εμφανίζεται στο επόμενο βήμα και επιβεβαιώνετε την παραγγελία σας. Την εξοφλείτε με την παράδοση της.

 

Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, η παραγγελία σας καταχωρείται και λαμβάνετε e-mail επιβεβαίωσης.

 

*Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει μόνο για τις αγορές προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος. Συγκεκριμένα για την αντικαταβολή, το επιπλέον κόστος των 2,00 EUR , ενσωματώνεται στην αξία των προϊόντων. 

 

*Στη φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων σας, στο πεδίο State/Province συμπληρώστε το ίδιο με την πόλη (City).

 

Εαν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε εκτελέστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.

Χρήσιμες πληροφορίες!

 

Από τη στιγμή που θα ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και επιβεβαιωθεί η εξόφληση της, χρειαζόμαστε μία (1) ημέρα για να την προετοιμάσουμε, ενώ οι εταιρείες courier με τις οποίες συνεργαζόμαστε την παραδίδουν εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών.

 

Το διάστημα που αναγράφουμε ως χρόνο παράδοσης, είναι μεγαλύτερο, ώστε να καλύπτει τυχόν αστάθμητους παράγοντες, που ενδέχεται να προκαλέσουν καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων.

 

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται με απόδειξη λιανικής πώλησης. Στην τιμή των προϊόντων ενσωματώνεται το μεταφορικό κόστος (ανάλογο με το βάρος, ανεξάρτητο προορισμού).

 

Εάν διατηρείτε κάποια επιχείρηση, αγοράζετε τα προϊόντα μας για εμπορικούς σκοπούς, και επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να μας δώσετε τα απαραίτητα στοιχεία.

 

Για μαζικές παραγγελίες ή χονδρική  παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

 

Η  ΧΡΥΣΑΝΙΔΗΣ ΑΕ  παραδίδει τα προϊόντα σε χάρτινα κιβώτια, με επένδυση προστατευτικού υλικού, προκειμένου να  ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα φθοράςΕάν παρ όλα αυτά μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας καταστραφεί κατά τη μεταφορά στον προορισμό του, δεν προχωρά σε αντικατάσταση προϊόντων, εκτός από την περίπτωση που ευθύνεται για πλημμελή συσκευασία αυτών.

 

Αντικατάσταση προϊόντος/ων γίνεται επίσης στην περίπτωση που έχει αποδεδειγμένα έχει αλλοιωθεί το περιεχόμενο και μόνο εάν η εταιρεία μας ειδοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παράδοση της παραγγελίας.

 

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που η αλλοίωση έχει προέλθει από αμέλεια του αγοραστή.  

 

Σας υπενθυμίζουμε πως για τη δική σας ασφάλεια, τα προϊόντα θα πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος, ενώ μετά το άνοιγμα διατηρούνται στο ψυγείο.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία, διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε  μαζί μας!