Προϊοντα & Τουρισμος

Στα "Τοπικά Προϊόντα Γης" πιστεύουμε πολύ στη σύνδεση των ελληνικών προϊόντων με την τουριστική βιομηχανία, η οποία αποτελεί και το βασικό πυλώνα της εθνικής μας οικονομίας.

 

Για το λόγο αυτό προσφέρουμε λύσεις που μπορούν να προσδώσουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων που αναπτύσσουν δραστηριότητα στον κλάδο αυτό.

αναμνηστικα δωρα

Η πρόταση αυτή απευθύνεται όχι μόνο σε μεγάλα ξενοδοχεία, άλλα και σε πάσης φύσεως τουριστικές επιχειρήσεις όπως ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, τουριστικά πρακτορεία, διοργανωτές ξεναγήσεων & event, καθώς και καταστήματα με souvenir και τουριστικά έιδη. 

 

Όλα μας τα προϊόντα μπορούν να μετατραπούν εύκολα σε όμορφα αναμνηστικά με στολισμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας (πχ ετικέτούλα ή κρεμαστό καρτελάκι με το λογότυπο, το όνομα της επιχείρησής σας ή κάποιο μήνυμα που θέλετε να περάσετε στους επισκέπτες σας). 

Gourmet συσκευασιες  πρωινου

Η πρόταση αυτή αφορά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να εμπλουτίσουν τον πρωινό τους μπουφέ με μια συσκευασία που "ξεφεύγει" από τα συνηθισμένα. Πρόκειται για ατομικές μερίδες μαρμελάδας και μελιού σε γυάλινο βαζάκι 30γρ με μεταλλικό καπάκι που συνοδεύουν ιδανικά το ζεστό ψωμί ή τις φρυγανιές και δίνουν έναν τόνο καλαισθησίας και πολυτέλειας στο πρωινό σας.

 

Σας υπνεθυμίζουμε ότι είμαστε πάντοτε ανοιχτοί σε προτάσεις που αφορούν κάποια διαφορετική ετικέτα, συσκευασία ή κάποιο άλλο προϊόν (πχ γλυκό κουταλιού) εάν αυτό θεωρείτε ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας!

ελαιολαδο για εστιατορια

Μια ακόμη καινοτομία που ευθυγραμμίζεται με τις τελευταίες αλλαγές της νομοθεσίας. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Τοπικά Προϊόντα Γης" τώρα και σε ατομική επιτραπέζια φιάλη 50 ml, κατάλληλη για πάσης φύσεως χώρους εστίασης.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερωθείτε και κλείστε την παραγγελία σας!