Με λΙγα λΟγια

Κοντά στον παραδοσιακό οικισμό του Μυρτόφυτου Καβάλας, πάνω στο εύφορο μακεδονικό χώμα και κάτω από τον λαμπερό ελληνικό ήλιο, βρίσκεται η σύγχρονη μονάδα μεταποίησης & εμπορίας ελληνικών αγροτικών προϊόντων με την επωνυμία "Τοπικά Προϊόντα Γης". 

 

Η οικογενειακή μας παράδοση στην καλλιέργεια της γης, σε συνδυασμό με τις συνταγές και τα μυστικά των προσφύγων από τον Πόντο, τη Σμύρνη και τη Θράκη που εγκαταστάθηκαν πριν από χρόνια στην περιοχή μας, αποτελούν τη βάση για τη δραστηριότητα μας. 

 

Γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες φρούτων, ελιές, ελαιόλαδο και άλλα εκλεκτά προϊόντα,  συνθέτουν ένα ψηφιδωτό ελληνικών γεύσεων που θυμίζει ταξίδι!

Η εταιρεiα

Η ΧΡΥΣΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. ΤΕΧΝΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΓΕΩΡΓΙΚΗ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην πόλη της Καβάλας και στα παράλια του Δήμου Παγγαίου. Το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων της περιλαμβάνει την κατασκευή, πώληση και μίσθωση κατοικιών, το εμπόριο οικοδομικών υλικών, την αγορά και αξιοποίηση ακινήτων τουριστικής προοπτικής, την καλλιέργεια ιδιόκτητων οικογενειακών αμπελώνων και ελαιώνων και την μεταποίηση αγροτικών προϊόντων από την ιδιόκτητη βιοτεχνία "Τοπικά Προϊόντα Γης". Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Νικόλαος Χρυσανίδης, ενώ την πλειοψηφία των μετοχών συνεχίζει να διατηρεί ο πατέρας του και ιδρυτής της Χαράλαμπος Ν. Χρυσανίδης. 

ΠοιΟτητα & ΑσφΑλεια

Στη βιοτεχνία μας φροντίζουμε πάντα τα προϊόντα να παράγονται, να τυποποιούνται και να φτάνουν στο τραπέζι σας κάτω από άριστες συνθήκες.

 

Για τον λόγο αυτό έχουμε προχωρήσει σε πιστοποίηση για τη διαχείριση ασφάλειας ποιότητας τροφίμων τύπου ISO 22000, διασφαλίζοντας τόσο τις διαδικασίες όσο και τα τελικά προϊόντα. 

 

Συγκεκριμένα το πιστοποιητικό αφορά την τυποποίηση και διάθεση ελαιολάδου, παροχή υπηρεσιών εμφιάλωσης ελαιολάδου, καθώς και μεταποίηση, συσκευασία και τυποποίηση γλυκών κουταλιού και μαρμελάδων.