Προϊόντα & Τουρισμός 

Στα "Τοπικά Προϊόντα Γης" πιστεύουμε πολύ στη σύνδεση των ελληνικών προϊόντων με την τουριστική βιομηχανία, η οποία αποτελεί και το βασικό πυλώνα της εθνικής μας οικονομίας. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε λύσεις που μπορούν να προσδώσουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων που αναπτύσσουν δραστηριότητα στον κλάδο αυτό.

Gourmet συσκευασίες 30γρ για πρωινό ξενοδοχείων 

Η πρόταση αυτή αφορά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να εμπλουτίσουν τον πρωινό τους μπουφέ με μια συσκευασία που "ξεφεύγει" από τα συνηθισμένα. Πρόκειται για ατομικές μερίδες μαρμελάδας και μελιού σε γυάλινο βαζάκι 30γρ με μεταλλικό καπάκι που συνοδεύουν ιδανικά το ζεστό ψωμί ή τις φρυγανιές και δίνουν έναν τόνο καλαισθησίας και πολυτέλειας στο πρωινό σας.

 

Ήδη τα τελευταία χρόνια ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων σε Καβάλα, Θάσο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κρήτη έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα μας προχωρόντας σε αυτή την καινοτομία.

 

Ευελπιστούμε λοιπόν σε νέες συνεργασίες και εννοείται ότι είμαστε πάντοτε ανοιχτοί σε προτάσεις που αφορούν κάποια διαφορετική συσκευασία ή κάποιο άλλο προϊόν (πχ γλυκό κουταλιού) εάν αυτό θεωρείτε ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας!


Γευστικά αναμνηστικά που θυμίζουν Ελλάδα!

Η πρόταση αυτή απευθύνεται όχι μόνο σε μεγάλα ξενοδοχεία, άλλα και σε πάσης φύσεως τουριστικές επιχειρήσεις όπως ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, τουριστικά πρακτορεία, διοργανωτές ξεναγήσεων & event, καθώς και καταστήματα με souvenir και τουριστικά έιδη. 

 

Όλα μας τα προϊόντα μπορούν να μετατραπούν εύκολα σε όμορφα αναμνηστικά με στολισμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας (πχ ετικέτούλα ή κρεμαστό καρτελάκι με το λογότυπο, το όνομα της επιχείρησής σας ή κάποιο μήνυμα που θέλετε να περάσετε στους επισκέπτες σας). 

 

Περιμένουμε λοιπόν τις προτάσεις σας ώστε να συνεργαστούμε και να αναβαθμίσουμε το τουριστικό μας προϊόν παρέχοντας στους επισκέπτες μια εμπειρία με γεύση και άρωμα Ελλάδας!